Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΠΩΣ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ(με μόνιμο πληθυσμό άνω των 300 κατοίκων) για ΕΚΛΟΓΗ ΚΟΙΝΟΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ.

Σε κάθε μία από τις κοινότητες του Δήμου Τανάγρας ο ψηφοφόρος έχει τη δυνατότητα να θέσει μέχρι ΔΥΟ(2) σταυρούς για εκλογή συμβούλων.
Επισημαίνεται ότι για την εκλογή του προέδρου κοινότητας άνω των τριακοσίων (300) κατοίκων ακολουθείται η διαδικασία του άρθρου 79 του ν.3852/2010. Επομένως την Κυριακή 1η Σεπτεμβρίου 2019 πρόεδρος του συμβουλίου της κοινότητας με πληθυσμό άνω των 300 μονίμων κατοίκων εκλέγεται από το σύνολο των μελών του οικείου συμβουλίου ο σύμβουλος ενός από τους δύο πρώτους κατά σειρά εκλογής συνδυασμούς που έλαβε τους περισσότερους σταυρούς προτίμησης μεταξύ των υποψηφίων του συνδυασμού του.
Σε περίπτωση που συνδυασμός πλειοψήφησε στην κοινότητα με ποσοστό μεγαλύτερο του πενήντα τοις εκατό (50% + 1 ψήφος) ο πρώτος σε σταυρούς υποψήφιος σύμβουλός του αναδεικνύεται πρόεδρος του συμβουλίου της εν λόγω κοινότητας.
Ειδικά για τις κοινότητες Δάφνης & Στεφάνης με μόνιμο πληθυσμό κάτω των 300 κατοίκων θα υπάρξει ενιαίο ψηφοδέλτιο για επιλογή Προέδρου και οι ψηφοφόροι επιλέγουν αποκλειστικά ΕΝΑΝ(1) υποψήφιο.
Παραθέτουμε Ενδεικτικά Κοινοτικά Ψηφοδέλτια Κοινοτικών Συμβούλων που υποστηρίζονται από τον συνδυασμό μας.
Στηρίζουμε με δύναμη τους υποψηφίους της σύγχρονης ΠΡΟΤΑΣΗΣ.







Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΔΗΛΕΣΙ Κεντρική Ομιλία Σύχρονης ΠΡΟΤΑΣΗΣ

Φτάσαμε στην άκρη του νήματος με ήθος και αξιοπρέπεια και διδάξαμε πολιτικό πολιτισμό .  Οι συνεργάτες μου και εγώ σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την στήριξη σας και σας περιμένουμε στην τελευταία ομιλία μας  ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΤΟ ΔΗΛΕΣΙ ΣΤΙΣ 8:30 μ.μ. 

Πρόσκληση σε Ορκωμοσία Δήμου Τανάγρας

Αγαπητοί συνδημότες  Ως επικεφαλής του συνδυασμού σύγχρονη ΠΡΟΤΑΣΗ , εκφράζω τις πιο θερμές ευχαριστίες σε όλους εσάς που μας τιμήσατε με την ψήφο σας, υποσχόμενη από τη θέση της αντιπολίτευσης να δρω επ ωφελεία του κοινού καλού.  Επ ευκαιρία της από το Νόμο πρόσκλησης του εκλεγμένου δημάρχου, σας καλώ να παρευρεθείτε στην τελετή ορκωμοσίας του νέου Δημοτικού Συμβουλίου, καθώς και των Κοινοτικών Συμβουλίων, που θα λάβει χώρα την Κυριακή 25 Αυγούστου 2019 και ώρα 20:30, στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Σχηματαρίου.  εκλεγμένοι δημοτικοί σύμβουλοι Αγγέλου Αριστείδης  Καμινιώτης Ιωάννης  Καψάλης Απόστολος  Σιαμπάνης Περικλής  Τσανάκας Αθανάσιος  εκλεγμένοι κοινοτικοί σύμβουλοι Δαύρης Γεώργιος  Θανασάκη Γεωργία  Καλογερόπουλος Χαράλαμπος  Καμπιώτης Αλέξανδρος  Λίγγος Χαράλαμπος  Μαλιάτσης Παναγιώτης  Μελετίου Δημήτριος  Ντάλλης Δημήτριος  Παπαδέδες Παναγιώτης  Σταμάτης Αναστάσιος  Χρυσούλας Αλέξανδρος Γωγώ Καμπιώτου επικεφαλής συνδυασμού